Construccions Aguirre

L'empresa CONSTRUCCIONS AGUIRRE va ser fundada per Ramón Aguirre Ruiz l'any 1991, amb seu al carrer Sant Pere de Calella, al Maresme (Barcelona), on ha estat des de llavors.

L'esforç i superació en tots els aspectes del nostre treball han marcat la nostra trajectòria des del principi. Després de la seva fundació, CONSTRUCCIONS AGUIRRE va anar creixent de la mà dels seus clients, treballant amb el màxim compromís i oferint sempre la màxima professionalitat i eficàcia. El 1995, Ramón Aguirre fill es va fer càrrec de l'empresa a l'edat de 20 anys, seguint amb la mateixa filosofia i vocació de servei cap als clients amb la qual CONSTRUCCIONS AGUIRRE va iniciar el seu camí.

L'empresa va seguir creixent i abastant projectes de molt variada índole, ampliant el seu equip de professionals enfocat a materialitzar les idees dels nostres clients. L'any 2005, CONSTRUCCIONS AGUIRRE passa de SCP a societat mercantil.

Després de més de 25 anys de trajectòria, seguim realitzant el nostre treball amb la mateixa il·lusió dia rere dia, com hem fet sempre.

Al llarg de tots aquests anys, l'empresa ha dut a terme múltiples projectes de construcció, rehabilitació i reformes de diferents mides i característiques a la zona del Maresme i província de Barcelona i Girona. A més d'un gran nombre de particulars, han confiat en nosaltres clients com: Fergus (Grup Alegria), Hotel Montemar (Pineda de Mar), Mar Mediterrània, Maripins Malgrat, El Triangle (Barcelona), Masia Can Pallofa o Ajuntament de Calella, entre altres.

Actualment, l'empresa compta amb una vintena d'empleats i una flota de vehicles composta per un camió i cinc furgonetes.

Tots els nostres mitjans humans i materials sempre han estat i segueixen estant al servei dels nostres clients, preocupats per donar-los un servei excel·lent.