Obra menor

aguirre-reformas

Si vol realitzar una obra menor en el seu habitatge o local comercial o industrial, no dubti en contactar amb nosaltres.

OBRA MENOR

Les obres menors són aquelles obres de modificació, reforma o rehabilitació d'un edifici que no alteren la seva configuració arquitectònica, no modifiquen la seva estructura ni tenen un caràcter d'intervenció total.

 

Petites reparacions, revestiments, instal·lacions de tancaments, eliminació d'obstacles per a persones amb mobilitat reduïda, instal·lació de calefacció, sanejament, fontaneria i electricitat són exemples d'obres menors, i requereixen una llicència concedida per l'Administració local.

CONSTRUCCIONS AGUIRRE compta amb un servei d'obres menors per a locals, naus industrials i habitatges. Comptem amb més de 25 anys d'experiència en la realització de tot tipus d'obres menors en habitatges i locals al Maresme i província de Barcelona i Girona.

Mitjançant els projectes d'obres es poden executar les obres en naus industrials o locals industrials, per a les que cal obtenir els permisos i llicències en els ajuntaments corresponents. A CONSTRUCCIONS AGUIRRE podem tramitar tot el procés per obtenir la llicència d'obra menor per al seu habitatge o local o, en cas necessari, ens encarreguem de la documentació tècnica per adjuntar a la tramitació.