Reformes d'habitatges, locals i hotels

icono-reforma-viviendas-aguirre

Si està pensant a realitzar una reforma integral o rehabilitació del seu habitatge, contacti amb nosaltres sense cap compromís.

REFORMES D'HABITATGES

A vegades és necessari donar un "nou aire" a un habitatge, renovar-la sense realitzar grans canvis estructurals. En altres casos, és possible que l'antiguitat i el mal estat de conservació de l'immoble requereixi una reforma integral del mateix, per al que caldrà actualitzar les instal·lacions de calefacció, fontaneria o electricitat, i també modificar la distribució dels espais.

A CONSTRUCCIONS AGUIRRE som experts en reformes integrals i parcials d'habitatges i tot tipus d'immobles a la zona del Maresme i províncies de Barcelona i Girona. Atenem les seves necessitats i suggeriments i posem a la seva disposició tota la nostra experiència perquè pugui decidir l'opció que millor s'adapti a la seva idea. El nostre principal objectiu és aconseguir la millora de tots els espais que integren la seva llar, proporcionant el màxim confort i comoditat, així com l'obtenció d'una major eficiència energètica.

El nostre equip professional té en compte quines són les seves necessitats per ajudar a trobar la millor solució per al seu projecte de reforma. Analitzem i examinem el seu immoble i li oferim la millor opció per dur a terme la reforma integral de la seva llar.

Si està pensant en fer una reforma integral o rehabilitació del seu habitatge, contacti amb nosaltres sense cap compromís.

icono-reforma-locales-aguirre

Si necessita una reforma del seu local comercial, ja sigui completa o parcial, contacti amb nosaltres i li facilitarem un pressupost a mesura sense cap compromís.

REFORMES DE LOCALS

Les reformes de locals, oficines, naus industrials o franquícies mostren la cara visible d'un negoci, de manera que la qualitat i l'atenció en els detalls són factors clau per aconseguir la millor imatge de la seva empresa.

 

A CONSTRUCCIONS AGUIRRE tenim una àmplia experiència en la reforma de locals comercials per a tot tipus de negocis a la comarca del Maresme i províncies de Barcelona i Girona. Comptem amb un equip d'especialistes per a la realització de tot tipus de reformes, tant integrals com parcials, essent el nostre principal objectiu la satisfacció dels nostres clients.

Volem que la reforma s'adapti el millor possible a la seva idea i per això escoltem als nostres clients i busquem la millor solució per a cada projecte, ja sigui una reforma integral o parcial. Li oferim la solució que necessita en tot moment, un servei amb totes les garanties basat en la qualitat i el coneixement de les seves necessitats i gustos.

Si necessita una reforma del seu local comercial, ja sigui completa o parcial, contacti amb nosaltres i li facilitarem un pressupost a mida sense cap compromís.

icono-reforma-hoteles-aguirre

Demani'ns pressupost per a la reforma del seu hotel.

REFORMES EN HOTELS

CONSTRUCCIONS AGUIRRE realitza tot tipus de rehabilitacions i reformes d'hotels. Gràcies a la nostra àmplia experiència en el sector, coneixem les necessitats dels centres vacacionals i les empreses hoteleres, la qual cosa ens permet oferir als nostres clients un servei personalitzat.

 

El nostre equip de professionals s'ocupa de dur a terme totes les reformes necessàries en hotels i centres vacacionals: canvis en la distribució, millores d'accessibilitat i seguretat, reforma i rehabilitació de teulades i cobertes, rehabilitació de façanes, fontaneria, electricitat , aïllaments de parets, envans, pintura i tot tipus de solucions tècniques o estètiques, sempre amb les millors garanties.

Escoltem les necessitats dels nostres clients i posem la nostra àmplia experiència en el sector de reformes d'hotels per aconseguir el millor resultat, respectant sempre les exigències normatives i mediambientals.