Rehabilitació d'edificis i façanes

aguirre-rehabilitacion

Si està pensant a rehabilitar el seu edifici, no dubti a contactar amb nosaltres.

REHABILITACIÓ D'EDIFICIS

CONSTRUCCIONS AGUIRRE és una empresa especialitzada en la rehabilitació d'edificis al Maresme i províncies de Barcelona i Girona, amb una experiència de més de 25 anys en el sector.

 

Realitzem tot tipus de restauracions, rehabilitació i condicionaments d'edificis, analitzant amb detall cada projecte per oferir les millors solucions als nostres clients.

Principals intervencions que realitzem a la rehabilitació d'edificis:

Patologies estructurals

- Tractament d'humitats
- Impermeabilització
- Aïllaments
- Rehabilitació de façanes
- Reparació de teulades i cobertes
- Treballs verticals
- Reformes integrals d'escales i vestíbuls
- Pintura de parets i sostres

Instal·lacions d'aigua, gas i electricitat

Treballem per adaptar les diferents actuacions a les necessitats dels nostres clients, retornant a l'edifici la seva funcionalitat i estètica i millorant el confort dels seus habitants.

aguirre-obra-menor

Si vol rehabilitar la façana del seu edifici, contacti amb nosaltres, l'assessorarem sobre les diferents possibilitats d'actuació i li oferirem la solució que millor s'adapti a les seves necessitats..

REHABILITACIÓ DE FAÇANES

El pas del temps, les inclemències meteorològiques i les diferents agressions a què es troben sotmeses les façanes dels edificis van provocant el seu deteriorament. Això pot generar problemes per als habitants de l'edifici, però també per als vianants, com ara el risc de despreniments.

 

Per tal de prevenir i evitar aquesta problemàtica, CONSTRUCCIONS AGUIRRE ofereix un servei especialitzat en rehabilitació de façanes, amb una àmplia experiència en el sector. Tractem les diferents patologies de rehabilitació de façanes, així com també duem a terme reparacions estructurals. Comptem amb professionals experts en treballs verticals, el que garanteix la realització del treball de manera òptima i amb la màxima seguretat.

Serveis de rehabilitació de façanes que oferim:

- Sistemes d'aïllament tèrmic
- Revestiment de façanes
- Acabats i morters
- Morters monocapa
- Pintura de façanes
- Rehabilitació de cobertes i sostres